Geldermalsen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Poging overval op woning

overval / beroving

Geldermalsen - In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben onbekende daders geprobeerd een overval te plegen op een woning aan de Emmalaan.

De bewoners waren even na middernacht bezig om de lichten in dewoning uit te doen. Op dat moment werd er aangebeld maar omdat niet bleek dat ereen bekende voor de deur stond, besloten de bewoners niet open te doen.

Korte tijd later werd de deur ingetrapt en kwam een man met een donkerebivakmuts binnen. Deze ging er na een korte worsteling met de 75-jarige bewoneral snel weer vandoor. Op dat moment stonde nog twee donker geklede mannen voorde woning. De drie vluchtten in de richting van de speeltuin tussen de Emmalaanen de Oranje Nassaustraat.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die rond middernacht iets isopgevallen in de Emmastraat in Geldermalsen of in de omgeving daarvan. Iedereendie informatie heeft wordt verzocht te bellen met de politie in Geldermalsen opnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2013048792

Soortgelijke berichten

Preventietips overval woning
Arnhem

Poging overval woning Borculo, twee aanhoudingen
Borculo

Overval woning
Bilthoven

Verdachte overval woning aangehouden
Groningen

Getuigen overval woning gezocht
Enschede

Overval op woning
Arnhem

Leiden - Overval op woning
Leiden

Overval woning Middenweg
Heerhugowaard

Poging overval op woning
Tegelen

Getuigenoproep overval woning Kleiburg
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio