Geldermalsen | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Grote verkeersstremming na ongeval A15

ongeluk

Geldermalsen - Woensdagochtend omstreek 04.30 uur zijn een vrachtwagen en een personenauto betrokken geraakt bij een aanrijding op de A15 even voor verkeersplein Deil. Daarbij raakte de bestuurder van de personenauto lichtgewond. De aanrijding zorgde voor grote overlast in de ochtendspits.

Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren wordt nog onderzocht. Vast staat weldat de vrachtwagen met aanhanger op de A15 reed, komende uit de richtingNijmegen. Deze vrachtwagen is door nog onbekende oorzaak door de vangrailgereden en op de andere weghelft terecht gekomen. De vrachtwagen kwam opzijnzijkant te liggen. De vrachtwagenchauffeur -30 jaar oud en afkomstig uitNijmegen-kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de personenauto, een25-jarige inwoner van Leerdam,raakte lichtgewond toen hij voor het ongevalmoest uitwijken en in een droge sloot terecht kwam. Hij is naar een ziekenhuisgebracht voor behandeling.
Het verkeer vanuit de richting Nijmegen kon omstreeks 08.30 uur al weerbeperkt rijden. Het verkeer dat vanuit de richting Rotterdam komt wordt nogomgeleid. De afdeling Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoekgedaan. De hulpdiensten zijn nog wel een groot deel van de ochtend bezig met hetbergen van de vrachtwagen en het repareren van het wegdek en de vangrail.

2013111509

Soortgelijke berichten

Vrachtwagens langs A15 gecontroleerd
Zetten

Twee gewonden bij ongeluk A15
Tiel

A15 deels afgesloten na verkeersongeval
Sliedrecht

Verkeerspolitie zoekt getuigen ongeval A15
Dodewaard

Grote verkeerscontrole
Nijverdal

Grote vuurwerkvangst
Haarlem

Grote hennepkwekerij
Heemskerk

Grote verkeerscontrole
Groenlo

Man fietst op gestolen fiets over A15
Herveld

Bosschenaar ernstig gewond bij aanrijding A15
Waardenburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio